Utbildningar

Stora skönhetspaketet

58 000 inkl moms och startkit (ord pris 72192 kr)
Delbetala från 2450kr i månaden (24 månader räntefritt) Läs mer här
skönhetspaketet

Skönhetspaketet

Om du önskar arbeta i skönhetsbranschen är detta paket ett säkert kort för en framgångsrik salong.

Du behöver inga som helst förkunskaper utan enbart en dröm om att börja arbeta inom skönhet och kunna livnära dig på det, vi hjälper dig hela vägen.

I detta paket ingår kurserna:

Nagelterapeut utbildning  –

Lashlift och browlift

Brynstylist

Microneedling och Bb glow

Kemisk peeling

Plasmapen K85 technology

Öron och Näshåltagning

Vaxning rollonsystem

Om man köper dessa utbildningar styckvis kostar dem alla 72192 kr inkl moms

Vi ger nu ett rabatterat paketpris när man köper hela paketet och då betalar du endast 58 000kr inkl moms. Du får alltså nästan 15 000 kr utav oss i rabatt när du köper alla samtidigt. 

Efter köpet äger du alla dessa kurser och du väljer fritt när du önskar gå dem och allt sker i din egna takt.

Vi kommer att hjälpa dig med ett bra upplägg som passar dina behov, vi kommer också att hjälpa dig strukturera upp allt så du kan fokusera målmedvetet mot att starta upp din verksamhet mot din salong. I kurserna lär du dig hur man startar eget, marknadsför dig och även hur du anmäler din verksamhet till miljö och hälsa så allt går rätt och riktigt till. Vi erbjuder hjälp med rätt försäkring via våra försäkringsförmedlare säkra om man inte redan har hjälp med försäkringar.

Från noll kunskap till full kunskap på bara några månader med vår hjälp. Det enda som krävs från dig är din vilja och att du genomför det som du får kunskap inom.

Du kan välja delbetalning via svea ekonomi (dock tillkommer då sveas avgifter som är 6% av kursavgiften och detta läggs på själva lånet och blir en kostnad på 3000 kr) Ditt totala lån blir då 58 000 kr och du kan välja 24 månader räntefritt vilket blir en månadskostnad på 2450 kr

När du har alla dessa utbildningar i ditt bagage har du ett säkert kort för en säker salong som du kan starta upp och erbjuda alla dessa behandlingar.

 

I varje kurs ingår ett stort startkit med produkter och material som du kan använda vilket bidrar till att du får inkomst i din verksamhet redan första månaden. Det ingår produkter till ett värde av ca: 49 946kr

Kursanmälan (Bindande)

Anmäl dig

Våra utbildningar ger dig kvalitativa studier digitalt och med full support och handledare som följer alla dina steg och det är certifikat i alla kurser.

Våra  utbildningar är kvalitetsmässigt lagd med allt innehåll du behöver i form av vård, risker, tekniker, produktinformation, och branschens lagar och regler vilket innebär att den är professionell och säker.

Utbildningen utförs digitalt 100%

Läs mer om kursupplägg längre ner!

Du lägger upp kurserna hur du själv önskar efter köpet.

Du kommer att få alla kurser skickade var och en för sig genom filer som du enkelt laddar ner och sparar, du kan sedan välja att gå dem i egen takt när du vill.

Om du önskar hjälp med ditt kursupplägg så hjälper vi gärna dig att skapa en bra plan som matchar dina behov.

 • Nagelterapeuter arbetar med att skapa vackra naglar. Man bygger upp, förstärker, förlänger och lagar naglar med olika typ av metoder och material.
 • Det är ett kreativt yrke som också handlar om att ge god service. De flesta nagelterapeuter arbetar som egna företagare men anställs också på salonger.
 • Lash och browlift är en mycket populär behandlings att utföra på salong då det är den mest växande i branschen just nu.
 • Brynstylist är en bra kompletteringskurs till tex browlift då man lär sig att färga och plocka samt trimma bryn i en perfekt form.
 • Microneedling och bb glow är superfina behandlingar inom hud med fina resultat för de personer som har oönskade effekter i ansiket.
 • Kemisk peeling är en superfin behandling för de personer som tex har acne och acneärr samt rynkor och ojämn hy.
 • Plasmapen är en behandling för de som har hängig och lös hud och det är perfekt att erbjuda alla dessa hudbehandlingar så man kan erbjuda sina kunder allt.
 • Öron och näshåltagning är en supersnabb och effektiv håltagning där många av kunderna kommer in på dropin vilket är perfekt att kunna erbjuda på sin salong.
 • Vaxning är perfekt att erbjuda då väldigt många kunder önskar detta året om.

Jenny 

Kursen var bättre än vad jag förväntat mig. jag fick all den hjälp jag behövde och känner mig 100% redo för praktik, jag ska kämpa hårt. Jag är så tacksam för lärarna som är så trevliga och bra! tur att det finns sådana lärare som svenska skönhetsskolan har. jag skulle rekommendera svenskaskönhetsskolan till 100% till alla.

_______________________________________________________

Veronica

Utbildningen var bättre än förväntat. Läraren var otroligt bra, engagerad, duktig och lätt att förstå 10/10 till henne. det ska bli väldigt kul med praktik och jag känner mig redo.

___________________________________________________

Jessica

Jag tycker att kursen var som jag förväntat mig. Jag fick hela tiden den hjälpen jag behövde och läraren var väldigt lätt att förstå. Nu känner jag mig redo för min praktik och rekommenderar verkligen Svenska skönhetsskolan (vilket jag redan gjort).

___________________________________________________

Hilda

Är mycket nöjd, fått mycket stöd. Tyckte att dekorationsdagen var rolig och gillade att härdplast-kursen ingick. Det känns extra bra att man har stöd från skolan efter utbildningen.


Lois

Läraren var suverän, gav svar på alla frågor och förklarade bra. Jag skulle absolut rekommendera denna skola.


Lucia

Kursen var bättre än vad jag förväntat mig, så nu är jag redo för hempraktik.


Klara

Kursen var bättre än förväntat och jag ville inte att veckan skulle ta slut för det var så himla roligt. Läraren var Bäst. Jag skulle rekommendera svenska skönhetsskolan alla gånger. Nu känner jag mig redo för praktiktjänst.


Frida

Jag fick jätte bra hjälp under hela kursen och läraren var väldigt enkel att förstå. Det känns väldigt skönt att veta att jag också har stöd ifrån er efter kursen vilket gör att jag känner mig mer redo för praktiken. SUPERNÖJD.


Jaqueline

Så himla lärorik och rolig utbildning. Läraren förklarar tydligt och pedagogiskt. Vi fick lära oss olika tekniker och dekorationer. Jag skulle verkligen rekommendera svenska skönhetsskolan med härliga och kunniga lärare.


Sofia

Utbildningen var roligare än förväntat och jag fick den hjälp jag behövde. Jag förstod läraren utan problem. Tycker att det var bra instruktioner både innan utbildningen och under utbildningen. Jag rekommenderar utan tvekan Svenska Skönhetsskolan.


Julia

Utbildningen var så mycket roligare och mer praktiskt än vad jag trodde. Jag fick hjälp så fort jag behövde. Läraren var lätt att förstå och otroligt bra på att lära ut, lätt att lyssna på och så rolig och snäll. Jag tycker att dom är väldigt duktiga och seriösa på svenska skönhetsskolan så skulle verkligen rekommendera denna skola.


Caroline

“Rekommenderar verkligen denna skola! Fantastiskt bra och kunnig lärare, och ett väldigt trevligt bemötande.”


Anna

“Bra och kunnig kursledare.Kul och lärorik utbildning och bra stöd från skolan. Kan rekommendera denna skolan!”


Caroline

“Camilla är en positiv, hjälpsam och väldigt energisk person. Hon lär ut på ett lätt och enkelt sätt och är lätt att förstå. Kursen är intensiv och rolig! Desto mer du tränar hemma desto lättare var det gången efter. Camilla bryr sig om alla och vill allas bästa, ger alla en chans och alla får lika mycket tid. Hon är väldigt lätt att tycka om. Jag kommer rekommendera skola starkt och den får 5/5!”


Sarah

“Jag vill verkligen rekommendera Svenska Skönhetsskolan till er alla. Ni kommer ha otroligt roligt under utbildningen. Camilla är en fantastisk lärare som ger er all hjälp ni behöver både under och efter utbildningen, då du alltid blir uppdaterad om det senaste nytt. På Svenska Skönhetsskolan får du många goa skratt samtidigt som du får en riktigt bra utbildning! Tack för en riktigt Bra och rolig utbildning Camilla!”


Indra

Jag har haft en fantastiskt rolig och lärorik tid på Svenska Skönhetsskolan och Camilla är en underbar instruktör. Hennes entusiasm och framåtanda är enormt inspirerande och hon är ett stort stöd för oss elever både under och efter utbildningen. Intresset för naglar och skönhet har bara ökat under tiden på skolan och jag är glad att jag valde att gå just här.”


Jessica

“Jag rekommenderar verkligen Svenska Skönhetsskolan till den som vill utbilda sig inom nagelbranschen det går snabbt och smidigt tack vare Camilla som är en underbar lärare.. Hon är inspirerande och pushar och stödjer i minsta lilla grej och ger framförallt ett självförtroende som jag själv inte visste att jag hade inom nagelbranschen =)

Så här vill jag personligen ge ett stort tack till Camilla som hjälpt mig att uppfylla min dröm sen långt tillbaka.. Kram”


Jeaby

“I educate myself to Nail specialist here in Swedish Beauty School. I had a great time and meet a wonderful people. Miss Camilla, she is very nice teacher (thank you for all your help). Join Swedish Beauty school and start your career now … “


Martina

“En lärorik och rolig kurs där du får mycket hjälp och har riktigt roligt. Undertiden har man lärt känna ett gäng härliga människor. Riktigt positiv upplevelse, rekommenderar alla som har ett intresse för skönhetsbranschen att gå den, jag ångrar ingenting. Kursen ledde även till jobb me!
Stort tack till Camilla för all hjälp, du är en klippa!
Kram / Martina”


Maria

Har du ett intresse för naglar och skönhet? Vill du lära dig något intressant och få många skratt under tiden så är Svenska Skönhetsskolan stället för dig! Här får du lära dig allt inom naglar det senaste nytt och du blir ständigt uppdaterad. Jag har haft otroligt kul under min utbildning på Svenska Skönhetsskolan och jag kan inte tänka mig en mer kunnig och givmild lärare än den som Camilla har varit för oss! Helt enkelt en otrolig start på en ny karriär!”


Frida

“Jag är jättenöjd med utbildningen, den går snabbt och med all Camillas hjälp vi får så det finns inget att klaga på. Camilla är en superbra lärare som hjälper till med både stöd, initiativ och jobb som ger sitt allt för vår skull. Hon lär oss inte bara att bygga naglar utan också bygga upp vårt självförtroende. En kanon mentor.
Kram Frida Ericsson”


Malin

“Camilla!
Jag är så nöjd med kursen. Ditt sätt att lära ut och i den lugna fina harmonin!
Jag tycker att det var kanon att man bara var 4 st i varje klass. Det ger all en bra chans att få den hjälp man behöver. Kommer rekommendera denna skola till alla som funderar på att utbilda sig till nagelterapeut. Du är grym!”

I detta paket så ingår startkit från varje kurs som står skrivet under respektive kurs sida.

Värde på startkit: 49 946kr

Kontakt

Har du frågor om våra utbildningar

Har du frågor eller fundering kring någon av våra utbildningar, produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

  Namn*

  Företag

  E-post*

  Telefon

  Meddelande

  SPAM Verifikation

  ATT GÅ EN DIGITAL UTBILDNING!

  Många undrar hur det är att gå en helt digital utbildning inom skönhet?

  Vi har drivit skolan sedan 2010 på heltid 100% med fysiska utbildningar och kurser på plats på vår skolan i Borås.

  Framtiden visar hur man nu kan ta alla kurser och utbildningar fram på en helt annan nivå genom att erbjuda eleverna digitala kurser och utbildningar där eleven kan gå tillbaka till varje lektion hur många gånger man vill vilket bidrar till bättre inlärningsförmåga och repetitionsmöjligheter.

   

  Tidigar har utbildningarna gått till med att eleven är på plats och man sitter många elever och lyssnar på teoridelar och sedan demar läraren praktiskt på en person och därefter får eleverna öva på det man sett för att sedan kunna gå hem och öva ännu mer och bli duktig på den behandlingsform man gått kursen i.

   

  Istället med hjälp av det digitala kan man nu spara tid, pengar och får fler möjligheter med hjälp av att man får behålla kurserna hur länge man vill.

  Utbildningen går man precis var man vill och när man vill samt hur många gånger man vill. Den är alltså inte baserad på några timmar, utan lektioner som man kan välja att gå om tills man känner sig helt bekväm och trygg i att gå ut och börja arbeta.

  Alla elever arbetar individuellt och har inte samma inlärningsförmåga, just därför är det digitala bättre så alla kan gå i sin egen takt fullt ut och inte missa något.

   

  Man kan idag gå digitala utbildningar i väldigt många yrkeskategorier och skönhetsbranschen är inte unik i det hela utan vi har märkt att det är till och med lättare för eleverna när de själv får välja att gå sin kurs eller utbildning.


  Kontaktuppgifter

  Svenska Skönhetsskolan AB
  Götagatan 10
  504 30, Borås

  Printer icon PDF/Skriv ut
  Boka personlig visning!