Utbildningar

Onlinekurs Browlift 100% digital

2 599 kr inkl. moms och startkit
Delbetala från 110 kr i månaden (24 månader räntefritt) Läs mer här
Onlinekurs Browlift
Onlinekurs

Vad är Browlift?

Nu kan du äntligen få fantastiskt fluffiga, stylade bryn utan at behöva ta steget till att göra en kosmetisk pigmentering. Eyebrow lamination som det också kallas, ger dina bryn ett permanent lyft som håller ca 6-10 veckor. Browlift förändrar strukturen och du kan få den form du önskar med hjälp utav vätskor som gör att hårstråna håller sig på plats. En rekommendation är att i samband med browlift även färga brynen, vilket ger ögat ett ännu tydligare lyft.

Om att välja en onlinekurs

Denna kurs är en onlinekurs, 100% Digital, då får du hemskickat startkit, kurslitteratur, onlinefilm och certifikat. Fördelen med en onlinekurs är att du kan läsa kursen i din egen takt, när du vill, var du vill och hur många gånger du vill.

Läs mer om kursupplägg längre ner!

Kursanmälan (Bindande)

Browlift onlinekurs

I kursen ingår kurslitteratur samt en onlinefilm där du ser tekniken för browliftbehandling. Du väljer själv när du vill gå kursen, du kan gå den hur många gånger du vill. I kurslitteraturen får du teoretisk information gällande:

 • Hygien – Vård och salongshygien enligt lagar och regler. Hur jobbar du säkrast och proffsigast för att undvika smittspridning och komplikationer. Samt för att uppnå en professionell och hygienisk salong.
 • Eftervård – Genomgång av kundens hemvård och efterbehandling för bästa och hållbaraste resultat.
 • Hårets växt cykel
 • Färggenomgång hur du kan blanda olika färger för att få rätt nyanser för olika önskemål och hudnyanser. exempelvis varma eller kalla toner.
 • Brynformning, genomgång av hur du skapar idealformade bryn med A-B-C guiden. Plockning och trimning av bryn genomgång.
 • Djupgående produktinformation, hur används produkterna säkert, dess innehåll och merförsäljningsprodukter.

Kontakt

Har du frågor om vår Browlift onlinekurs?

Har du frågor eller fundering kring någon av våra utbildningar, produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

  Namn*

  Företag

  E-post*

  Telefon

  Meddelande

  SPAM Verifikation

  Printer icon PDF/Skriv ut
  Boka personlig visning!