Utbildningar

Brynstylist – Färg och form Onlinekurs

2999 kr inkl moms och startkit
Delbetala från 180 kr i månaden (24 månader räntefritt) Läs mer här
Brynstylist - Färg och form
Onlinekurs

Brynstylist - Färg och form Onlinekurs

Brynstylist – Färg och form Onlinekurs är för dig som vill arbeta som brynstylist jobbar du med att skapa idealformade bryn. Du formar brynen i en form som ger ögat ett lyft samt färgar i anslutning. Lär dig tekniken och riktlinjerna för hur du får bästa formen och färgen på bryn.  Lär dig färga fransar i samband med brynfärgning. Formade och färgade fransar och bryn är en mycket effektiv behandling som ger ett mycket tydligt lyftande resultat.

Denna kurs är en onlinekurs, då får du hemskickat startkit, kurslitteratur, onlinefilm och certifikat. Fördelen med en onlinekurs är att du kan läsa kursen i din egen takt, när du vill, var du vill och hur många gånger du vill.

 

Se våra andra onlinekurser här.

Läs mer om kursupplägg längre ner!

Kursanmälan (Bindande)

Brynstylist Onlinekurs

I kursen ingår kurslitteratur samt en onlinefilm där du ser tekniken för brynstyling. Du väljer själv när du vill gå kursen, du kan gå den hur många gånger du vill. I kurslitteraturen får du teoretisk information gällande:

 • Hygien – Vård och salongshygien enligt lagar och regler. Hur jobbar du säkrast och proffsigast för att undvika smittspridning och komplikationer. Samt för att uppnå en professionell och hygienisk salong.
 • Kontraindikationer – Vilka vi inte behandlar, varför vi inte kan behandla, risker och säkerhet.
 • Kundkonsultation och avtal – Genomgång om varför det är viktigt. Man lär sig föra kundjournaler på ett professionellt sätt. Vad ska du som terapeut ta reda på, vad ska du informera kunden om,  hur utförs bästa konsultationen.
 • Teknik steg för steg A-B-C guiden för att skapa idealformade bryn, vi plockar, trimmar och färgar brynen steg för steg, samt färgar ögonfransarna.
 • Produktinformation, färginformation.
 • Certifiering
 • Refectocil frans och brynfärg – 5 olika färger
 • Oxidant 3%
 • Aftercaregel
 • Eye makeup remover
 • Makeuppenslar till färgning samt brynborstar (blandat kit)
 • Pincett

Saga Lashlift/browlift/Brynstylist Februari 2020

Bra upplägg och teori så är väldigt nöjd med kursen. Det känns bra efter kursen, nu behöver jag bara hem och träna mer. Jag fick bra svar på alla mina frågor. Har gått flera kurser på svenska skönhetsskolan.


Elisabet Browlift/Lashlift/Brynstylist Februari 2020

Trevlig personal och en mycket bra kurs. Tekniken lärde jag mig fort så nu känner jag mig redo för att jobba med detta. Jag rekommenderar absolut svenska skönhetsskolan.


Kontakt

Har du frågor om vår Brynstylist-utbildning?

Har du frågor eller fundering kring någon av våra utbildningar, produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

  Namn*

  Företag

  E-post*

  Telefon

  Meddelande

  SPAM Verifikation

  Printer icon PDF/Skriv ut
  Boka personlig visning!