Personal med över 25 års erfarenhet

Om Svenska Skönhetsskolan

2010 grundades Svenska Skönhetsskolan med målet att utbilda Sveriges mest eftertraktade och främsta skönhetsterapeuter. Idag finns skönhetsterapeuter från hela Sverige samt delar av norden som driver egna salonger med kunskaper från skolan. Skolan har utvecklats till en del inom skönhetsindustrin och idag har över 10 000 studenter från delar av hela norden valt att utbilda sig hos oss.

Svenska Skönhetsskolan ligger främst i ledet för att utveckla och anpassa utbildningar till vad arbetsmarknaden kräver och kunderna efterfrågar. I utbildningarna använder vi utvecklade proffsprodukter och de mest efterfrågade och senaste behandlingsteknikerna i branschen.

Vi välkomnar både män och kvinnor att söka till våra utbildningar och vi möjliggör för alla att studera i en takt som passar de egna förutsättningarna genom att erbjuda både hel och deltidsstudier samt vissa onlinebaserade utbildningar.

Skolans lärare är erfarna och otroligt kompetenta för att hålla utbildningar av högsta kvalitet och vi ställer höga krav på våra lärare. För att få utbilda hos oss krävs det att alla lärare uppdaterar sina internationella mastercertifikat en gång per år och genomför masterprov. Detta gör att våra lärare alltid är uppdaterade i det allra senaste teknikerna och trenderna på marknaden för att eleverna skall kunna få ut det bästa möjliga av sin utbildning. Vi kan därför garantera att våra utbildningar alltid håller högsta kvalitet.

Skolan erbjuder även möjlighet för praktik efter avslutad utbildning och fullständig support efter alla utbildningar. Vi erbjuder även workshops kontinuerligt och kostnadsfritt för elever, där vi alltid uppdaterar med senaste tekniker i nytt material som kommer på marknaden vilket bidrar till att man alltid som terapeut är uppdaterat i det senaste.

Våra utbildningar är kvalitetssäkrade i enlighet med Europeiska och Svenska lagar och regler och vi följer alla riktlinjer som krävs. Svenska Skönhetsskolan blev framröstade som årets Top Quality School i internationella Master Technicians Perfect Nails Association Februari 2020.

Vision och utveckling

Vårt recept på framgång har varit att arbeta hårt och att ständigt utvecklas. Vår vision innebär en modern utveckling av kunskap inom skönhet i de olika utbildningarna vi erbjuder. Vi ser till att vi hela tiden uppdatera utbildningarna så de håller en standard som stämmer överens med dagens samhälle och efterfrågan i branschen.

Vi har genom åren arbetat fram egna produkter som håller högsta klass genom noggrann testning innan de släppts ut på marknaden. Vi provar och testar produkterna i över ett års tid så vi är inte alltid först ut men kvalitén för oss är viktigare. Målet är att ha helt egna varumärken i alla våra utbildningar och produkter.

Sedan starten 2010 har skolan utvecklats enormt och idag är vi en utav de starkaste skolorna i hela norden på grund av vårt  proffsiga engagemang och utvalda lärare med kompetensen vi söker. Vi arbetar för att få branschen mer seriös och att eleverna som väljer att utbilda sig hos oss känner trygghet i det dom utför på sina kunder i sina verksamheter. Detta gör vi genom att följa alla Europeiska och Svenska lagar som våra myndigheter tagit fram för en seriös marknad. Vi samarbetar med stora internationella företag som har ledet i hela Europa för en bättre bransch.

Vi är mycket involverade i utbildningarna och ser till att skolan fortsätter att utvecklas och håller hög klass i både teori, praktik och eftersupport.

Vi uppfyller alla krav

Skolan uppfyller alla krav som krävs från Europeiska och Svenska Lagar, samt följer lärarkompetens som krävs internationellt genom att årligen åka på internationella lärarutbildningar via våra agenturer.

 

NYHET FRÅN JANUARI 2023!

Från och med Januari 2023 går skolan in i en ny utvecklingsfas genom att enbart erbjuda digitala onlineutbildningar samt kurser.

När man går en onlinebaserad utbildning sker det helt i egen takt och man kan då gå kursen när man vill och hur många gånger man vill. Man går kursen också varifrån man vill, det enda man behöver är en dator, laptop, eller annan digital utrustning.

Sedan pandemins start började vi arrangera en del onlinekurser vilket gav otroliga resultat, då eleverna kunde gå kursen så många gånger de ville. Blir man osäker på tekniken eller undrar något om teorin kan man gå tillbaka och titta i sitt material man fått i kursen. Detta gör att det inte uppstår samma osäkerhet som det kan göra när man går en kurs på skolan i tex enbart en dag eller en vecka beroende på vilken utbildning man valt.

 

Fördelen är också att kursen eller utbildningen blir billigare och man slipper ta ledigt från andra arbeten och studier för att kunna gå kursen. Man sparar tid på resande och övernattningar.

 

Vissa av våra mindre kurser krävs inga slutprov, utan man köper kursen och går den i egen takt och samtidigt skickas material som ingår samt certfikat hem. Man har full support via mail där man kan ställa frågor, få hjälp och stöd samt feedback. Vill man prata med oss i telefon går det också bra, då skriver man ett mail om att man önskar att vi ringer upp och då gör vi det så går vi igenom dina frågor och funderingar per telefon.

 

Idag läser många högutbildade yrken digitalt som tex: stora delar av läkarutbildningen är online, sjuksköterskor, mäklar, advokater mm, det är framtiden och vi anser att vi måste följa med utvecklingen och inte stanna i vad vi själva trodde var bäst eller vad vi var vana vid. Den digitala världen är mycket lättare om ser helheten och sparar mängder av pengar och tid och våra kurser är utvecklade på exakt samma sätt som om vi skulle haft dem för dig på plats på skolan. Den enda skillnaden är att frågor får man också ta digitalt istället för direkt på plats.

Man får även behålla våra kurser online, vilket gör att man kan gå tillbaka flera år efter sin kurs om man önskar, vi har alltså inget slutdatum på kursen man köpt.

Vi blickar framåt och utvecklar kurserna likadant och ännu bättre digitalt.

 

Välkommen till Nya Svenska Skönhetsskolan 2023 -digital

Kontakt

Hör av dig så hjälper vi dig

Har du frågor eller fundering kring någon av våra utbildningar, produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

  Namn*

  Företag

  E-post*

  Telefon

  Meddelande

  SPAM Verifikation

  Boka personlig visning!