Utbildningar

Lashlift & Browlift Online 100% Digital

4 999 inkl. moms och startkit
Delbetala från från 180kr i månaden (24 månader räntefritt) Läs mer här
Lashlift & Browlift Online
Onlinekurs

Vad är Lash + Browlift?

Lashlift & Browlift Onlinekurs

Nu kan du äntligen gå en kurs i både Lash- och browlift. Få fantastiskt fluffiga, stylade bryn utan at behöva ta steget till att göra en kosmetisk pigmentering samt få långa och böjda fransar.  Hållbarheten på lashlift- och browlift är mellan 6-10 veckor. Med våra produkter ger behandlingen ett tydligt lyft på endast 20minuter total behandlingstid. En rekommendation är att färga fransar och bryn i anslutning till lash- och browlift. Läs mer och upptäck våra produkter här.

Lashlift är ett uppdaterat namn från permanent fransböjning som funnits på marknaden i många år. Metoden och produkterna har utvecklats till högre kvalité och man kan idag välja att gå från en böj till ett stort lyft.

Denna kurs är en onlinekurs, 100% Digital,  vilket innebär att du får hemskickat startkit, kurslitteratur, onlinefilm och certifikat. Fördelen med en onlinekurs är att du kan läsa kursen i din egen takt, när du vill, var du vill och även hur många gånger du vill.

Inga förkunskaper krävs.

Läs mer om kursupplägg längre ner!

Kursanmälan (Bindande)

Lashlift + Browlift Onlinekurs

I kursen ingår kurslitteratur samt en onlinefilm där du ser tekniken för båda behandlingarna. Du väljer själv när du vill gå kursen, du kan gå den hur många gånger du vill. I kurslitteraturen får du teoretisk information gällande:

 • Historia
 • Fördelar med lashlift
 • Tekniken
 • Materialkännedom
 • Applicering
 • Konsultation
 • Kontraindikationer
 • Merförsäljning
 • Certifiering

OBSERVERA ATT VERKTYGEN VI ANVÄNDER ENDAST ÄR VERKTYG OCH MAN KAN ANVÄNDA VILKA VERKTYG MAN SJÄLV ÖNSKAR, MATERIALET SOM RÄCKER TILL 25-30 BEHANDLINGAR ÄR VÄTSKOR, RULLAR OCH LIM.

Kontakt

Har du frågor om vår Lashlift/Browlift-utbildning?

Har du frågor eller fundering kring någon av våra utbildningar, produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

  Namn*

  Företag

  E-post*

  Telefon

  Meddelande

  SPAM Verifikation

  Hitta till våra fräscha lokaler mitt i centrala Borås

  Svenska Skönhetsskolan ligger mitt i centrala Borås. Det är 5 minuter gångavstånd till buss och tågförbindelser. Du har också ett stort utbud av restauranger för lunch precis utanför dörren.

  Boende

  Boende finns gott om, några länkar till olika boenden hittar du här:

  http://www.cent-rum.se/

  https://www.scandichotels.se/plazaboras

  https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/boras/comfort-hotel-jazz/

  https://www.hotellboras.se/


  Kontaktuppgifter

  Svenska Skönhetsskolan AB
  Götagatan 10
  504 30, Borås

  Printer icon PDF/Skriv ut
  Boka personlig visning!