Utbildningar

Lilla kurspaketet

11323inkl moms och startkit (ord pris 14153 kr)
Delbetala från 500kr i månaden (24 månader räntefritt) Läs mer här
nagelterapeut

Skönhetspaketet

I detta paket ingår:

Lashlift och browlift

Öron och Näshåltagning

Vaxning rollonsystem

 

Detta är mindre småkurser som inte kräver jättemycket tid att lära  in och man kan börja arbeta direkt efter avslutad kurs.

Kurserna sker 100% digitalt vilket gör att du kan gå dem i egen takt, när du själv önskar.

Du får behålla kurserna efter du gått dem, de är dock personliga och får inte spridas vidare eller säljas, men är en fördel att i all tid alltid kunna gå tillbaka eller repetera när man vill.

Det ingår startkit i alla kurser och det totala värdet på produkterna som ingår är 6721 kr inkl moms, varav ett behandlingsvärde som uppgår till ca 24075 kr inkl moms vilket är långt över vad hela paketet kostar.

Du kan läsa om respektive kurs under respektive länkar.

Kursanmälan (Bindande)

Anmäl dig

Våra utbildningar ger dig kvalitativa studier digitalt och med full support och handledare som följer alla dina steg och det är certifikat i alla kurser.

Våra  utbildningar är kvalitetsmässigt lagd med allt innehåll du behöver i form av vård, risker, tekniker, produktinformation, och branschens lagar och regler vilket innebär att den är professionell och säker.

Utbildningen utförs digitalt 100%

Läs mer om kursupplägg längre ner!

Du lägger upp kurserna hur du själv önskar efter köpet.

Du kommer att få alla kurser skickade var och en för sig genom filer som du enkelt laddar ner och sparar, du kan sedan välja att gå dem i egen takt när du vill.

Om du önskar hjälp med ditt kursupplägg så hjälper vi gärna dig att skapa en bra plan som matchar dina behov.

 

 • Lash och browlift är en mycket populär behandlings att utföra på salong då det är den mest växande i branschen just nu.
 • Öron och näshåltagning är en supersnabb och effektiv håltagning där många av kunderna kommer in på dropin vilket är perfekt att kunna erbjuda på sin salong.
 • Vaxning är perfekt att erbjuda då väldigt många kunder önskar detta året om.
 • Det ingår ett totalt paketvärde av produkter i dessa kurser för 6721 kr inkl moms.

Jenny 

Kursen var bättre än vad jag förväntat mig. jag fick all den hjälp jag behövde och känner mig 100% redo för praktik, jag ska kämpa hårt. Jag är så tacksam för lärarna som är så trevliga och bra! tur att det finns sådana lärare som svenska skönhetsskolan har. jag skulle rekommendera svenskaskönhetsskolan till 100% till alla.

_______________________________________________________

Veronica

Utbildningen var bättre än förväntat. Läraren var otroligt bra, engagerad, duktig och lätt att förstå 10/10 till henne. det ska bli väldigt kul med praktik och jag känner mig redo.

___________________________________________________

Jessica

Jag tycker att kursen var som jag förväntat mig. Jag fick hela tiden den hjälpen jag behövde och läraren var väldigt lätt att förstå. Nu känner jag mig redo för min praktik och rekommenderar verkligen Svenska skönhetsskolan (vilket jag redan gjort).

___________________________________________________

Hilda

Är mycket nöjd, fått mycket stöd. Tyckte att dekorationsdagen var rolig och gillade att härdplast-kursen ingick. Det känns extra bra att man har stöd från skolan efter utbildningen.


Lois

Läraren var suverän, gav svar på alla frågor och förklarade bra. Jag skulle absolut rekommendera denna skola.


Lucia

Kursen var bättre än vad jag förväntat mig, så nu är jag redo för hempraktik.


Klara

Kursen var bättre än förväntat och jag ville inte att veckan skulle ta slut för det var så himla roligt. Läraren var Bäst. Jag skulle rekommendera svenska skönhetsskolan alla gånger. Nu känner jag mig redo för praktiktjänst.


Frida

Jag fick jätte bra hjälp under hela kursen och läraren var väldigt enkel att förstå. Det känns väldigt skönt att veta att jag också har stöd ifrån er efter kursen vilket gör att jag känner mig mer redo för praktiken. SUPERNÖJD.


Jaqueline

Så himla lärorik och rolig utbildning. Läraren förklarar tydligt och pedagogiskt. Vi fick lära oss olika tekniker och dekorationer. Jag skulle verkligen rekommendera svenska skönhetsskolan med härliga och kunniga lärare.


Sofia

Utbildningen var roligare än förväntat och jag fick den hjälp jag behövde. Jag förstod läraren utan problem. Tycker att det var bra instruktioner både innan utbildningen och under utbildningen. Jag rekommenderar utan tvekan Svenska Skönhetsskolan.


Julia

Utbildningen var så mycket roligare och mer praktiskt än vad jag trodde. Jag fick hjälp så fort jag behövde. Läraren var lätt att förstå och otroligt bra på att lära ut, lätt att lyssna på och så rolig och snäll. Jag tycker att dom är väldigt duktiga och seriösa på svenska skönhetsskolan så skulle verkligen rekommendera denna skola.


Caroline

“Rekommenderar verkligen denna skola! Fantastiskt bra och kunnig lärare, och ett väldigt trevligt bemötande.”


Anna

“Bra och kunnig kursledare.Kul och lärorik utbildning och bra stöd från skolan. Kan rekommendera denna skolan!”


Caroline

“Camilla är en positiv, hjälpsam och väldigt energisk person. Hon lär ut på ett lätt och enkelt sätt och är lätt att förstå. Kursen är intensiv och rolig! Desto mer du tränar hemma desto lättare var det gången efter. Camilla bryr sig om alla och vill allas bästa, ger alla en chans och alla får lika mycket tid. Hon är väldigt lätt att tycka om. Jag kommer rekommendera skola starkt och den får 5/5!”


Sarah

“Jag vill verkligen rekommendera Svenska Skönhetsskolan till er alla. Ni kommer ha otroligt roligt under utbildningen. Camilla är en fantastisk lärare som ger er all hjälp ni behöver både under och efter utbildningen, då du alltid blir uppdaterad om det senaste nytt. På Svenska Skönhetsskolan får du många goa skratt samtidigt som du får en riktigt bra utbildning! Tack för en riktigt Bra och rolig utbildning Camilla!”


Indra

Jag har haft en fantastiskt rolig och lärorik tid på Svenska Skönhetsskolan och Camilla är en underbar instruktör. Hennes entusiasm och framåtanda är enormt inspirerande och hon är ett stort stöd för oss elever både under och efter utbildningen. Intresset för naglar och skönhet har bara ökat under tiden på skolan och jag är glad att jag valde att gå just här.”


Jessica

“Jag rekommenderar verkligen Svenska Skönhetsskolan till den som vill utbilda sig inom nagelbranschen det går snabbt och smidigt tack vare Camilla som är en underbar lärare.. Hon är inspirerande och pushar och stödjer i minsta lilla grej och ger framförallt ett självförtroende som jag själv inte visste att jag hade inom nagelbranschen =)

Så här vill jag personligen ge ett stort tack till Camilla som hjälpt mig att uppfylla min dröm sen långt tillbaka.. Kram”


Jeaby

“I educate myself to Nail specialist here in Swedish Beauty School. I had a great time and meet a wonderful people. Miss Camilla, she is very nice teacher (thank you for all your help). Join Swedish Beauty school and start your career now … “


Martina

“En lärorik och rolig kurs där du får mycket hjälp och har riktigt roligt. Undertiden har man lärt känna ett gäng härliga människor. Riktigt positiv upplevelse, rekommenderar alla som har ett intresse för skönhetsbranschen att gå den, jag ångrar ingenting. Kursen ledde även till jobb me!
Stort tack till Camilla för all hjälp, du är en klippa!
Kram / Martina”


Maria

Har du ett intresse för naglar och skönhet? Vill du lära dig något intressant och få många skratt under tiden så är Svenska Skönhetsskolan stället för dig! Här får du lära dig allt inom naglar det senaste nytt och du blir ständigt uppdaterad. Jag har haft otroligt kul under min utbildning på Svenska Skönhetsskolan och jag kan inte tänka mig en mer kunnig och givmild lärare än den som Camilla har varit för oss! Helt enkelt en otrolig start på en ny karriär!”


Frida

“Jag är jättenöjd med utbildningen, den går snabbt och med all Camillas hjälp vi får så det finns inget att klaga på. Camilla är en superbra lärare som hjälper till med både stöd, initiativ och jobb som ger sitt allt för vår skull. Hon lär oss inte bara att bygga naglar utan också bygga upp vårt självförtroende. En kanon mentor.
Kram Frida Ericsson”


Malin

“Camilla!
Jag är så nöjd med kursen. Ditt sätt att lära ut och i den lugna fina harmonin!
Jag tycker att det var kanon att man bara var 4 st i varje klass. Det ger all en bra chans att få den hjälp man behöver. Kommer rekommendera denna skola till alla som funderar på att utbilda sig till nagelterapeut. Du är grym!”

I detta paket så ingår startkit från varje kurs som står skrivet under respektive kurs sida.

Värde på startkit: 6721 kr

 

Lashlift och browlift produkter för ca 25-30 behandlingar

Vaxningskit med maskin samt kassetter (2st) som räcker för minst 6 benpar samt 250 pack vaxpapper och eftervårdsolja.

Öron och näshåltagningsverktyget med märkpenna och spegel samt desinfektionsspray och 24 smycken att ta hål med.

Certifikat i samtliga kurser ingår och full support i varje kurs.

 

Kontakt

Har du frågor om våra utbildningar

Har du frågor eller fundering kring någon av våra utbildningar, produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

  Namn*

  Företag

  E-post*

  Telefon

  Meddelande

  SPAM Verifikation

  ATT GÅ EN DIGITAL UTBILDNING!

  Många undrar hur det är att gå en helt digital utbildning inom skönhet?

  Vi har drivit skolan sedan 2010 på heltid 100% med fysiska utbildningar och kurser på plats på vår skolan i Borås.

  Framtiden visar hur man nu kan ta alla kurser och utbildningar fram på en helt annan nivå genom att erbjuda eleverna digitala kurser och utbildningar där eleven kan gå tillbaka till varje lektion hur många gånger man vill vilket bidrar till bättre inlärningsförmåga och repetitionsmöjligheter.

   

  Tidigar har utbildningarna gått till med att eleven är på plats och man sitter många elever och lyssnar på teoridelar och sedan demar läraren praktiskt på en person och därefter får eleverna öva på det man sett för att sedan kunna gå hem och öva ännu mer och bli duktig på den behandlingsform man gått kursen i.

   

  Istället med hjälp av det digitala kan man nu spara tid, pengar och får fler möjligheter med hjälp av att man får behålla kurserna hur länge man vill.

  Utbildningen går man precis var man vill och när man vill samt hur många gånger man vill. Den är alltså inte baserad på några timmar, utan lektioner som man kan välja att gå om tills man känner sig helt bekväm och trygg i att gå ut och börja arbeta.

  Alla elever arbetar individuellt och har inte samma inlärningsförmåga, just därför är det digitala bättre så alla kan gå i sin egen takt fullt ut och inte missa något.

   

  Man kan idag gå digitala utbildningar i väldigt många yrkeskategorier och skönhetsbranschen är inte unik i det hela utan vi har märkt att det är till och med lättare för eleverna när de själv får välja att gå sin kurs eller utbildning.


  Kontaktuppgifter

  Svenska Skönhetsskolan AB
  Götagatan 10
  504 30, Borås

  Printer icon PDF/Skriv ut
  Boka personlig visning!