AcrylGel Prime i Tub 30g – Mega White

299 kr

I lager

AcrylGel Prime i Tub 30g – Mega White

Lättheten hos bygggel kombinerad med hållbarheten hos akryl.

Extremt tjock, men ändå lätt att forma så länge det behövs. Denna unika sammansättning kombinerar fördelarna med gel och akrylbyggnadsmaterial. Den är idealisk för snabbt och effektivt salongsarbete, och fungerar lika bra för att förstärka naturliga naglar som att bygga förlängningar, både med nagelmallar och omvända tippar. Under polymeriseringen under härdning produceras ingen värme, så denna produkt orsakar ingen brännande känsla.

Vad är så speciellt med AcrylGel Prime?

  • Lätt att sprida ut på nagelytan med en formningsteknik som används för akryl.
  • Endast några få steg krävs för applicering.
  • Flödar inte ut i sidoväggarna och är lätt att fila.
  • Härdar under UV, UV/LED-ljus.
  • Ger utmärkt vidhäftning och kräver inget extra baslager, endast flytande prep och primer.

Hur ska jag använda det? Pressa ut den mängd AcrylGel Prime som behövs från tuben och placera produkten på den förberedda nagelytan. Doppa din pensel i Perfect AcrylGel Solution och torka av överflödig vätska på en pappershandduk så att penseln endast är lätt fuktad. Använd akrylformande rörelser för att sprida ut AcrylGel Prime på nagelytan efter behov. Härda i en UV/LED-lampa. Efter härdning, ta bort den klibbiga ytan med cleaner. Se till att torka av nagelytorna med Perfect Clean innan filning.

Perfekt Tips Doppa penseln i Perfect AcrylGel Solution om produkten börjar fastna på borststråna. Använd AcrylGel Tip-kit för snabb och enkel byggning.

OBS: Undvik överanvändning eftersom det kan göra produkten för tunn, vilket kan orsaka lyftning och/eller små bubblor.

FAS: enkel-fas | VÄRMEPRODUKTION: nästan ingen | HÄRDNINGSTID: 4-5 minuter i UV / 2 minuter i UV/LED

Färgerna på produkterna på webbplatsen kan skilja sig något från de faktiska nyanserna, beroende på dina bildskärmsinställningar eller typ av display.

Artikelnr: PNZ4071 Kategorier: ,
Boka personlig visning!