Viktig information

Delbetalning
Vi samarbetar med Svea Ekonomi som är ett finansbolag. Du kan välja att dela upp din betalning i 3, 6, 12 eller 24 månader räntefritt. Vill du ha en lägre månadsbetalning har du också möjligheten att dela upp din betalning på 36, 48, 60, 72 månader men då tillkommer ränta. För att delbetala krävs att du är minst 18 år, inga betalningsanmärkningar samt en deklarerad inkomst. Om du inte själv uppfyller dessa krav kan det gå bra om du har en sambo, vän eller kanske förälder som kan tänka sig att stå som medlåntagare.

För att göra en delbetalning så kontaktar du oss på mail info@svenskaskonhetsskolan.se så hjälper vi dig med det.

Studierådgivning
Om du har frågor om vilken utbildning som skulle passa dig bäst eller vad vi har för olika upplägg på våra utbildningar, vad som ingår mm. Kontakta oss så hjälper vi dig direkt! Vill du träffa oss personligen är du välkommen att komma förbi oss på ett studiebesök.

Ingen fråga är dum! Oavsett vad du undrar över.

Ort och boende
Svenska Skönhetsskolan ligger mitt i centrala Borås. Det är 5 minuter gångavstånd till buss och tågförbindelser. Du har också ett stort utbud av restauranger för lunch precis utanför dörren och många närliggande hotell om du vill övernatta.

Studiegrupper
Vi tar emot max 8 elever per utbildningsklass så vi lärare hinner att ge alla elever den hjälp som individen behöver. Efter din utbildning har du full support ifrån oss så att du ska lyckas med ditt nya yrke.

Anmälan och kursstarter
Alla kursstarter ser du under varje utbildning. Om en kurs är fullbokad så finns inte datumet kvar att välja på sidan. För att göra en kursanmälan skickar du in en ansökan eller kontaktar oss via kontaktformuläret. När du gjort anmälan kommer du att få ett mail ifrån oss som bekräftar din anmälan och med vidare information om utbildningen/utbildningarna du valt. Din anmälan är bindande. Köper du ett paket med kurser så måste du gå de kurserna du valt inom loppet av 12 månader. Blir du osäker på hur du gör din anmälan så är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail!

Anmälningsvillkor
När du gör en kursanmälan via vår hemsida är anmälan bindande. Se avbokningsregler nedan.
Du är välkommen att besöka skolan och träffa oss lärare, det är bara att ringa och boka ett möte.
För elev under 18 år krävs målsmans underskrift.

Avbokningsregler

Observera att din anmälan är bindande även om din betalning eller försäljningsavtal inte har kommit in.

Köp av onlinekurs återbetalas INTE efter att kurskompendium samt produkter som INGÅR i kursen betalats och skickas till kund och kund har mottagit produkterna samt litteratur.

Även om signering av försäljningsavtal inte signerats och mottagaren fått sin litteratur samt produkter som ingår i kursen återbetalas INTE kursen då mottagaren redan fått möjlighet att gå delar av kursen.

Vid onlinekurser debiteras en kostnad på 499 kr vid avbokning innan kurs skickats ut  och för fysiska kurser på plats debiteras en kostnad på 3500 kr för administrativt arbete och planering, att du förbehåller en plats till kommande datum då vi har begränsat antal platser,  samt personalkostnader.  Därför är det viktigt att du vet om att du kan gå kursen innan du gör en anmälan till kurs. Bokningsavgiften betalas EJ tillbaka oavsett anledning.

Om avbokning sker mindre än en månad men mer än en vecka (7 dagar) före kursstart, återbetalas halva kursavgiften.

Om avbokning sker mindre än en vecka ( 7 dagar) före kursstart återbetalas kursavgiften EJ. Endast vid undantag vid allvarlig sjukdom och då krävs läkarintyg.

Du som betalar och går en kurs eller utbildning är införstådd att branschen utvecklas och ändras enligt regler, trender och tekniker och att du i framtiden inte har någon ångerrätt.

Produkter och varumärken
Vi arbetar med proffsprodukter i alla våra utbildningar. Vi är distributörer i Sverige för det internationella varumärket Perfect Nails för nagelprodukter, varumärket By Nature för spraytan-produkter samt varumärket Sara Beauty Spa för spaprodukter.

För att kunna handla proffsprodukter

Det krävs att du har en utbildning inom de produkter du vill handla och behöver därför registrera dig på vår sida och skicka in kopia på ditt diplom till info@svenskaskonhetsskolan.se

När du gjort detta tilldelar vi en roll åt dig på sidan där du kan se priser och kunna handla de produkter du är utbildad inom.

Kontakt

Hör av dig så hjälper vi dig

Har du frågor eller fundering kring någon av våra utbildningar, produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

  Namn*
  Företag
  E-post*
  Telefon

  Meddelande

  SPAM Verifikation

  Boka personlig visning!