Utbildningar

Gellack kurs online 100% Digital

4999 kr inkl. moms och startkit
Delbetala från 180 kr i månaden (24 månader räntefritt) Läs mer här
Gellack kurs online Just nu! 3999 kr
Onlinekurs

Om behandlingsmetoden Gellack

Om gellack
Gellack är ett nagellack i gelform som måste härda i UV-UV/LED lampa. Det stärker dina naturliga naglar och gör att de inte bryts lika lätt. Denna gellackbehandling appliceras på naturlig nagel utan förlängning. Det är hållbart i upp till ca 4 veckor och växer ut med dina naturliga naglar. En behandling tar ca 30-60 minuter att utföra beroende på om det är enfärgade eller dekorerade nageldesigner. För dig som jobbar eller vill jobba i skönhetsbranschen är detta en perfekt komplettering till din verksamhet utan att du måste gå en hel nagelterapeut utbildning.

Passar utmärkt till spaverksamhet, frisörer, skönhetsterapeuter, massage och fotterapeuter m.m.

Inga förkunskaper krävs.

Denna kurs är en onlinekurs, 100% Digital, vilket innebär att du får du hemskickat kurslitteratur, startkit, onlinefilm och certifikat. Fördelen med en onlinekurs är att du kan läsa kursen i din egen takt, när du vill, var du vill och hur många gånger du vill.

Är du intresserad av att gå nagelterapeut utbildning och få ytterligare kunskaper om hur man arbetar med naglar? Läs mer om utbildningen här.

Läs mer om kursupplägg längre ner!

Kursanmälan (Bindande)

Gellack Onlinekurs

 • Del 1- Teori hygien, ergonomi, huden, hand och arm anatomi, nagelns sjukdomar och åkommor, säker salong, kundbemötande och etik, marknadsföring och starta eget prep och manikyr, gellackbehandling.
 • Du får ett stort startkit hemskickat att utforska i god tid innan du startar med det praktiska.
 •  Teoriprov, svara på alla teoretiska frågor för varje del och skicka svaren till oss.
 • Del 2- När vi fått 70% godkända svar skickas del 2 i kursen. Del 2 innehåller praktiska delar i form av kompendium del 2 samt filmer där vi går igenom tekniken. I del 2 skickas även  certifikat hem till dig.
 • Stort startkit med proffsprodukter med ett värde på 4679kr
 • Detta ingår: Massageolja, handcreme/mask, scrub, manikyrskål, nagelbandspusher, nagelsax, cleaner, pads, primer, bondgel, topgel, 3 st gellackfärger, smart uv-ledlampa, nagelolja, filar och putsblock.
 • Certifikat
 • Kursmaterial innehållande, litteratur och filmer.
 • Full support under och efter din kurs.

Du behöver inte ha några förkunskaper för att kunna gå denna kurs.

Kontakt

Har du frågor om vår gellack-utbildning?

Har du frågor eller fundering kring någon av våra utbildningar, produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

  Namn*

  Företag

  E-post*

  Telefon

  Meddelande

  SPAM Verifikation

  Printer icon PDF/Skriv ut
  Boka personlig visning!