Utbildningar

Spraytanutbildning Onlinekurs

999 kr inkl. moms utan startkit
Delbetala från 180 kr i månaden (24 månader räntefritt) Läs mer här
Spraytanutbildning Onlinekurs
Onlinekurs

Vad är spraytan?

Spraytanutbildning Onlinekurs

Spray-tan har funnits sedan 1997 och kommer ursprungligen från USA.  Spraytanningen kom till Sverige något år senare men först för några år sedan börjar marknaden ta fart på riktigt. Några vanligt förekommande namn är soldusch, solspray, self tanning-spray och brun-utan-sol-spray. Syftet med spray tan är att skapa en solbränna utan solbadande och dessutom minska hudens exponering för solen . Detta blir möjligt genom att huden sprayas med en vätska vars huvudingredienser är sockerämnena DHA och erythrulose samt initialfärgen bronzer. Att spray-tan marknaden har börjat explodera först dom sista åren beror enligt oss på att produkterna var inte tillräckligt bra då som de är idag. Spray tan gör att du blir brun utan att ha vistats i solen. Det medför att du som spraytannar dig slipper utsätta dig för hälsovådliga UV-strålar.

Varaktighet

En behandling varar i ca 5-10 dagar.

Om onlinekurser

Denna kurs är en onlinekurs utan startkit, vilket innebär att du får hemskickat  kurslitteratur samt onlinefilm. Fördelen med en onlinekurs är att du kan läsa kursen i din egen takt, när du vill, var du vill och hur många gånger du vill.

Se våra spraytan produkter här 

Läs mer om kursupplägg längre ner!

Ansök till kursen här:

Spraytanutbildning Onlinekurs

I kursen ingår kurslitteratur samt en onlinefilm där du ser tekniken för en Spraytan-behandling. Du väljer själv när du vill gå kursen, du kan gå den hur många gånger du vill. I kurslitteraturen får du teoretisk information gällande:

 • Hygien
 • By Nature produktinformation (helt ekologisk märke)
 • Genomgång av maskin, lufttryck
 • Kontraindikationer
 • Förbehandling
 • Efterbehandling
 • Sprayteknik demo
 • Rengöring av maskin

När du köper denna utbildningen så får du filer skickat till dig med kurslitteratur samt onlinefilm där du lär dig tekniken för spraytan.

 

Vi skickar en fil via Wetransfer där du får:

 • Kompendium/kurslitteratur
 • Onlinefilm på spray-tan tekniken

Produkter finns att köpa i vår webshop i form av vätskor –  se fliken spraytan under shop.

Vi har just nu för tillfället inga maskiner eller popuptält i lager, endast vätska

Kontakt

Frågor om vår spraytanutbildning?

Har du frågor eller fundering kring någon av våra utbildningar, produkter eller har du bara en allmän fråga? Tveka inte att kontakta oss. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

  Namn*
  Företag
  E-post*
  Telefon

  Meddelande

  Printer icon PDF/Skriv ut
  Boka personlig visning!